Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Todo lo relacionado con el Mundo Vespa.

Noticias, dudas, trivia, datos, lo que se te ocurra.

Recuerda esto es un foro, no una revista...

Participa, este foro es tuyo!!!
Post Reply
Vivianwrede

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Post by Vivianwrede » Wed Mar 11, 2026 10:19 am

Як я подружилася з мультиваркою

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею не складалися. Я могла спалити яєчню або зіпсувати найпростіші страви. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Спочатку я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче щось із космічного фільму. Але голод — не тітка, і настав момент істини.

На сайті найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я кинула в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Вимкнула страх і натиснула кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину по квартирі рознісся аромат, що чоловік визирнув із кімнати в подиві: "Ти що, справді готуєш?".

Коли я зазирнула всередину, то очам своїм не повірила. Це була їжа, а не щось неїстівне! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми уплітали за обидві щоки.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона не зважає на мою недосвідченість: страви виходять ідеально, без мого контролю і не стріляє олією. Я навчилася розуміти її мову — мову таймерів і режимів. І хоч друзі жартують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.

Post Reply