Як я подружилася з мультиваркою

Todo lo relacionado con el Mundo Vespa.

Noticias, dudas, trivia, datos, lo que se te ocurra.

Recuerda esto es un foro, no una revista...

Participa, este foro es tuyo!!!
Post Reply
Olivearak

Як я подружилася з мультиваркою

Post by Olivearak » Thu Mar 12, 2026 6:51 am

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

До недавнього часу мої стосунки з кухнею не складалися. Я часто псувала продукти або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перші два тижні я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче літаюча тарілка. Але голод — не тітка, і настав момент істини.

На https://recepti-dlya-multivarki.icu/ знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я завантажила в чашу фарш, капусту, рис і додала томатним соком. Натиснула кнопку "Гасіння" — і вирішила не дихати.

За годину по квартирі рознісся аромат, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Це ти сама приготувала?".

Коли я підняла кришку, то очам своїм не повірила. Це була їжа, а не щось неїстівне! Соковита, гаряча, їстівна! Ми з'їли все за півгодини.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона рятує мене щоразу: страви виходять ідеально, без мого контролю і можна не боятись опіків. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.

Post Reply